Klubbklær

Medlemmer i Soon Cheerleading Rebels låner konkurransedrakt mot et depositum, men sko og klubbklær må du selv kjøpe. Under kan du lese mer om de frivillige avtalene klubben har om kjøp av treningsklær og hvor du får kjøpt sko. 

Leverandørene

To ulike leverandører tilbyr treningstøy med klubb-logoen; Happy Cheerbows (norsk) og CS-Athletic (USA). Vi kjører samordnet bestilling vår og høst for å holde fraktutgiftene nede.

Happy Cheerbows

Happy Cheerbows er en norsk leverandør av treningstøy til Cheer-klubber. Du kan bestille klubbklær via nettbutikken deres, eller bestille via samordnet bestilling vår/høst i regi av klubben. Les mer på nettsidene:

Happy Cheerbows

 

CS-Athletic

CS-Athletic er en amerikansk leverandør av Cheerklær. De har fra tidligere levert Mafia-draktene, og høsten 2018 har de videreutviklet kolleksjonen med SC Rebels treningstøry! Kolleksjonen består av følgende plagg:

Klesplagg Pris i NOK
Running shorts kr 200
Women’s pullover hoodie kr 630
Women’s sweat pants kr 400
Racerback Crop Top kr 200
Power Spankies kr 200
Crossback Tank Top kr 250
Capri Pants kr 250
Women’s Raglan Shirt kr 260
Round Neck Women’s Tee kr 220
Men’s Tee kr 220
Mens Muscle Tee kr 250
Mens Workout Shorts kr 260

MERK: Produktene lages spesielt til SCRebels, derfor er det ingen angre- eller returrett. Ordren må også inneholde minimum 60 plagg før produksjon starter. Det er selvfølgelig helt frivillig å bestille og man kan bestille de produktene man selv ønsker!

Merk at produksjonstiden er 4-6 uker fra ordren er sendt.

 

Sko

Alle utøvere skal ha hvite sko. Her er et lite utvalg av cheersko leverandører i Norge (trykk på lenken så kommer du rett til butikken):

Cheermania: 10% rabatt til medlemmer, oppgi rabattkode SC10 i nettbutikken

Drillbutikken

Gjenbruk?

Ønsker du å selge kjøpe eller selge brukte klubbklær, sko etc? Sjekk ut SC Rebels bruktsalg på Facebook!