Soon Cheerleading Rebels har hatt nok en fantastisk sesong! Vi har i 18/19 vokst til 130 utøvere fordelt på 8 lag. Lag for 1. klassinger (Cheerminions) er opprettet og Junior Dynamite (Coed) og Senior Bombshells (AG) har hatt sitt første år som elitelag.

Vi opplever allerede før sesongslutt en økende interesse for sporten, og ventelistene vokser. Til neste sesong har vi derfor behov for å styrke trenerstaben vår. I Sesongen 19/20 ser vi for oss mellom 8 og 10 lag, med ytterligere styrket fokus på junior- og senior-lagene.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og lønn.

Interessert? Ta kontakt!

Ønsker du å være en del av dette eventyret så er det bare å ta kontakt med styreleder Mona Tjore på mobil 926 14 113, eller mail post@screbels.no. Vi ser etter deg som har erfaring med cheerleading og/eller turn, gjerne tidligere erfaring som trener er selvfølgelig et pluss. Er du i tillegg kreativ, fremoverlent, ikke redd for å ta i et tak, og ser muligheter der andre ser begrensinger er du kanskje den vi ser etter.

Soon Cheerleading trener på Brevik skole og grendesenter, hvor vi har 400 kvm å boltre oss i. Hallen ligger i Son, ca 35 minutter fra Oslo.

Vi gleder oss til å høre fra nettopp DEG! #screbelsfamily #cheerleading #cheerleader