Soon Cheerleading Rebels har hatt en fantastisk sesong 2017/2018 med mange seiere og gode plasseringer! SC Rebels er også en klubb med gode holdninger og verdier, noe mottakelsen av den gjeve #icheerfair prisen i 2018 symboliserer.

Vi er nå igang med å planlegge neste sesong og ser at vi har behov for å styrke trenerstaben vår. Klubben er i sterk vekst og vi vil neste sesong ha minimum 6 lag i klubben vår, hvorav 4 er konkurranselag. Vi vil begynne å konkurrere i JR Elite og SR Premier kategoriene.

Fra august 2018 har vi en helt ny hall på 400 kvm å boltre oss i, så vi gleder oss veldig til å flytte inn der. Vi holder til i Son, ca 35 minutter fra Oslo.

Ønsker du å være en del av dette eventyret i vekst? Hvis du har erfaring med cheerleading og gjerne fra turn , samt har erfaring som trener, eller drømmer om å bli trener, så ikke nøl med å ta kontakt med styreleder Mona Tjore på mobil 926 14 113, eller mail post@screbels.no. Er du i tillegg kreativ, fremoverlent, ikke redd for å ta i et tak, og ser muligheter der andre ser begrensinger er du kanskje den vi ser etter.

Vi gleder oss til å høre fra nettopp DEG! #screbelsfamily #cheerleading #cheerleader